CresKids/CR@SH!/CresBeat

CresKids bestaat uit louter jeugdleden en jeugdleerlingen, muzikaal begeleid door volwassen leden van Crescendo. De CresKids treden regematig op en dat doen ze of alleen of samen met de fanfare. Verder worden er activiteiten georganiseerd op muzikaal gebied.

Het streven is om jaarlijks een uitje te organiseren voor alle jeugdleden. Dat is dan een uitje welke niets met muziek te maken heeft, maar gewoon voor de gezelligheid. Dat het gezellig¬†op zo’n uitje is, kun je op de foto wel zien!

CR@SH! is opgericht speciaal voor de wat oudere jeugd. Jeugdleden die hun A diploma op zak hebben en op het voortgezet onderwijs zitten kunnen hierin meespelen, maar ook muzikanten zonder A diploma maar wel een instrument spelen en op het voorgezet onderwijs zitten. Muziek en uitstraling passen bij de leeftijd van deze jeugdigen. Het zelf creatief meedenken is een pre!

 CresBeat:

Onder leiding van Cora Dellebeke is deze slagwerkgroep ontstaan. Drie jonge talentvolle slagwerkers oefenen wekelijks met Cora. Zij geven ook zelfstandig optredens.